През 2024-а ще продължим да изпитваме влиянието на кармичните възли, протичащи по оста Овен-Везни, която отговаря за връзките и любовта. Очакват ни феноменален брой разводи и сватби, както и ревизия на стойностите ни и представите ни за любовта. Това е също подтикнато и от позицията на възела на миналото Кету, който се намира във Везни, знакът на отношенията, до януари 2025 година. Той ни призовава да обърнем по-голямо внимание на и да се стремим към качествени и здравословни взаимоотношения.

Важно е да помним, че отношението на партньора ни към нас е огледало на нашето собствено отношение към нас самите. Освен това, другата година все повече ще си задаваме въпроса какво приемаме в една връзка и какво всъщност искаме във отношенията си.

През 2024 г. ще видим и преминаването на Юпитер, планетата на даровете и помощта от Вселената, в знака на Близнаци. Оттам гигантът ще направи тригон с възела на миналото, Кету от 10 до 15 юли. През този период може да срещнете любовта, която ви е била кармично предопределена. Затова още от сега си запишете тези дати в календара си и не забравяйте да го проверите през лятото.

Разгледайте галерията ни, за да разберете дали вашата зодия е една от шестте, които ще претъпрят най-голяма промяна в отношенията си през 2024 г.?