Помните ли, когато преди време ви разказахме историята на модела Ясмина Роси... Е, днес тя вече е на 60 и изглежда повече от изумително!

С работата си за редица известни международни марки, родената във Франция Ясмин, се превърна в истинско вдъхновение и пример за това, че дори и в напреднала възраст една дама може да постигне перфектния външен вид. Днес тя участва в рекламната кампания за бранда The Land of Women, където представя нова колекция бански костюми, аксесоари и дрехи за плаж. Цветовата гама на моделите е изцяло издържана в бялата гама, целяща да постави акцент върху идентичността на дамите, които ги носят, а не върху телата им.

{gallery}

Основателката на The Dreslyn Брук Корсия споделя: „The Dreslyn е създадена с идеята да бъде платформа, която да има силата да показва женствеността и чувствеността по наш начин. А Land of Women споделя тази мисия и чистота на изразяването, за да подчертаем важността на цената, носеща продуктите. Ясмина Роси е абсолютно олицетворение на модерната жена, с увереност, която не зависи от годините, интелигентност и елегантност, правейки я перфектен избор за нашата история. И сме развълнувани да имаме такъв отговор на нашето послание.“

Истинско вдъхновение, нали! И поредното доказателство, че жените са красиви винаги, без значение от възрастта си!