Отдавна отминаха нашите небрежни тийнейджърски години. Но спомените от младежките ни години все още се връщат и ни преследват. Обикновено те идват под формата на училищни снимки, подредени някъде в къщите на нашите родители.

Тенденцията при тези снимки е ясна - те се появяват отново от нищото по време на най-малко очакваните моменти, като семейна сбирка например или по време на вечеря, предназначена да представи новия ви любим на родителите ви. По-важното е, че вече сме зрели хора, но ужасните снимки от миналото ни все още могат да ни накарат да се изчервяваме, както е било и някога.

Така че днес сме подбрали тази весела галерия от снимки, споделени от интернет потребители. Тези хора споделят едно общо нещо за всички нас: старите снимки на себе си, които доказват как преминаваме през големи възходи и падения, обрати и цикли, когато става въпрос за търсенето на собствената ни идентичност. И това е толкова човешко! Отпуснете се, пригответе се да се посмеете на тези кадри и да си припомните миналото с усмивка.