Вероятно всяка от нас поне веднъж си е мечтала да изглежда като някоя холивудска звезда, но обикновено си оставаме само с мечтите. Британецът Елиът Джоузеф Ренц обаче може да го постигне с лекота.

Елиът изкарва прехраната си като „драг куин“, т.е. той се облича като жена с цел да забавлява публиката в различни клубове. Сценичният му псевдоним е Алексис Стоун. Всички мъже с такава професия би трябвало да се царе на сценичния грим и Елиът определено не е по-различен. Англичанинът умее да се превръща във всяка звезда, която си науми. Някои от неговите трансформации изглеждат толкова истински, че изглеждат като обработени с Фошотоп. Истината е обаче, че Елиът използва само грим за своите превъплъщения.

Интересното му занимание започва през юни тази година, когато се преобразява като известна блогърка и напълно обърква всичките си последователи. Приликата е толкова голяма, че снимката му събира 32 хил. лайка и Елиът решава да изпробва таланта си и с други известни личности. Оттогава той се е преобразил в звезди като Майкъл Джексън, Шер, Лейди Гага, Леонардо ди Каприо и самата Елизабет II.

Отворете галерията ни, за да видите някои от най-добрите му трансформации. Коя от тях смятате за най-впечатляваща?