За много от гостите на една сватба, най-вълнуващия и дългоочакван момент е, когато донесат сватбената торта. Всички тръпнат в очакване да видят каква са си избрали младоженците и са въоръжени с камери и фотоапарати в ръка, за да запечатат всеки момент от тържеството и всеки детайл от сватбената торта.

Сватбеното тържество, роклята на булката, мястото на сватбата и ресторанта за празнуване, декорацията - това са все неща, които са в основата на едно такова радостно събитие, вълнуващи са за всички и заслужават възхищението на всички гости. Но тортата ... тортата е черешката на цялата организация и целия повод, а тя е за да бъде опитана от всички и да ѝ се насладят. Това може би е и причината, всички да я очакват с нетърпение.

Понякога обаче очакванията не се превръщат в реалност...За съжаление, има млади двойки, които точно преди сватбата си се запознават със сладкарското изделие и са в пълен шок от видяното - или няма нищо общо с техните желания, или като цяло е пълен провал на визия и вкус. И макар такива моменти да носят със себе си горчиви сълзи и разочарование, все пак са малко или много забавни. И по-добре да се смеем, отколкото да се ядосваме.

Избрахме за вас 20 абсолютни сладкарски провала, направени за сватбения ден на няколко влюбени двойки. Нека се позабавляваме заедно и да се надяваме, че това няма да се случи и на нас някой ден!


Виж още:

19 ресторанта, които имат прекалено креативни идеи
Кулинарни недоразумения: 15 снимки, от които апетитът ви ще се изпари
25 торти, които биха провалили всяка сватба