„Обикновена“ майка на две деца твърди, че толкова прилича на Анджелина Джоли, че й е писнало от вниманието на непознатите – и признава, че това кара партньора й да ревнува.

34-годишната Мелиса Бейзън от Уисконсин, САЩ води обикновен живот с партньора си и двете си деца, но разказва, че невероятната прилика със суперзвездата и дава да вкуси от бляскавия живот на актрисата.

Мелиса признава, че е критична към визията си, но разкрива, че сравнението е повдигнало самочувствието й.

Дамата, чиято визия постоянно привлича погледите, се описва като нормално момиче и смята, че това внимание може да бъде напрягащо и дори засрамващо.

Мелиса винаги се е възхищавала на филмовата звезда и дори се е превъплътила в нейната героиня от „Господарка на Злото“ за карнавал миналата година.

Та заявява: „Често ме зяпат. Намирам го за забавно. Малко е нереалистично. Тя винаги ми е била идол. Откачено е, че ме сравняват с нея. Винаги съм била строга към себе си. Понякога го виждам, по в други дни никак не мисля, че приличам на нея. Иска ми се да имах нейната усмивка – мразя зъбите си. Възхищавам й се. Допадат ми филмите й, но най-вече харесвам хуманитарната й дейност. Характерът ми е коренно различен, но много хора казват, че приличам на нея. Аз съм малко по-щура от нея и не толкова сериозна“.

Мелиса е почитателка на филмите на Джоли, а любими са й „Подмяната“ и „Отвъд граници“ и оценява силните женски герои, които актрисата играе.

Младата майка споделя: „Обличала съм се като Злодеида преди за местен карнавал и много хора идваха при мен. Малко е напрягащо. Усещам привкуса на това какво е да бъдеш като нея. Приятно е и съм сигурна, че се свиква, но не мисля, че ми е писано. Аз съм просто обикновено момиче“. Тя допълва: „Това много помогна на самочувствието ми. Започнаха да ме сравняват с нея като тийнейджърка, но напоследък се случва още по-често – не съм сигурна защо. Не мисля, че партньорът ми харесва цялото това внимание. Смятам, че на моменти ревнува, но никога няма да го каже. Никога не се правя, че съм Анджелина, но може би ще опитам някой път – може да измъкна някого от беда така“.