Непокорните деца и продължителните полети рядко са формула за успех.

Всъщност за повечето пасажери звукът на пищящо дете е достатъчен да превърне всеки полет в истински кошмар. Затова изобретяването на уред, който може да успокои дребосъците може да бъде истинско спасение за всички. Това е простичък уред, който струва 45 паунда и веднага превръща седалката в удобно легълце. Австралийското изобретение се използва като се прикача за сгъваемата масичка и се удължава, за да се превърне в легълце.

Уредът може да се пере и тежи по-малко от 500 грама, което го прави перфектен за ръчен багаж. Също така може да се използва и като мрежичка за детски играчки, които често се губят по време на полет.

В комплектът са включени и голяма надуваема възглавничка, две по-малки възглавнички и пътна чанта.

Как започнало всичко?

Първият прототип е бил изобретен по време на дълъг полет с помощта на разкъсана калъфка и преносим комплект за шиене. След това бил усъвършенстван от индустриален дизайнер и авиационен инженер. Уредът е одобрен от експертите и е класифициран като безопасен.

Една щастлива клиентка разказва приятното преживяване, което имала, благодарение на уреда, докато летяла от Авсралия до Обединените арабски емирства.

„Наскоро летях от Сидни до Абу Даби с 14-месечния си син Фреди“, пише тя.

„Очаквах това да бъде най-ужасният полет, но бях в голяма грешка. Fly LegsUp спаси живота ми. Това е страхотен продукт и работи удивително, а легълцето е много удобно.“ „Фреди спа през почти целия полет, а след това си игра с играчките си през остатъка от полета. Благодаря ви много! Това е най-страхотният продукт!“