Докато разглежда стари семейни фотографии, на Конър Никърсън му хрумва чудесна идея: да включи и днешното си аз в тях. Така порасналия Конър се среща с малкия Конър на фотографии от периода 1997-2005 г. Резултатът е наистина трогателен и изпълнен с носталгия.

„Докато разглеждах стари семейни фотографии, се запитах как ли ще изглеждат, ако се добавя с помощта на „Фотошоп“, казва Конър. Събрах всички стари шапки и тениски, които намерих, за да мога наистина да се потопя в тези моменти от детството ми, от които са ми останали само далечни бледи спомени и тези снимки.“

Конър споделя, че най-голямото предизвикателство било да създаде съвременни фотографии, които да приличат на старите по качество: „Трябваше леко да ги разфокусирам и да им добавя шум, за да приличат на стари снимки“.

„Докато ги обработвах, толкова дълго време ги гледах, че резултатът накрая не ме порази, но сега, когато ги виждам всички накуп, усещането наистина е странно. Струва ми се, че моето аз и моето по-малко аз щях да се разбират доста добре“, допълва Конър.

Вижте интересния фотографски проект в нашата галерия, а ако сте фотографи и добри с „Фотошоп“, можете да пробвате същото.