Тези сърцераздирателни снимки показват как едно малко момиченце се сбогува с домашния си любимец, преди той да издъхне след миг. Със сълзи на очи Лин Бакър трябва да се раздели със своя булдог, който е до нея още от нейното раждане.

Джейдън е 13-годишният булдог, който е закрилял малката Лин. Но на своята преклонна кучешка възраст той вече трудно ходел, бил глух и почти сляп.

Бащата на Лин завел булдога на ветеринар, но нямали друг избор, освен да го приспят. Така Джейдън издъхнал по-рано този месец, един ден след рождения ден на Лин.

Бащата на Лин разказва, че булдогът имал много благ характер и оставял малката Лин да си играе с него – тя сядала върху него и го „украсявала” с всякакви аксесоари. „Лин беше съкрушена, всички ние сме много тъжни, че си отиде и вече ни липсва ужасно много. Но за съжаление в живота понякога трябва да се сбогуваме с тези, които обичаме. Беше важно Лин да разбере това и да има шанс да се сбогува”, разказва бащата на момиченцето.

Преди смъртта на Джейдън бащата на Лин решил да заснеме приятелството им. Снимките са очарователни, но и съкрушаващо тъжни, те бързо покоряват милиони сърца. Фотографиите са публикувани във вестници и списания из цял свят.

„Надявам се тези снимки да ни останат като скъп спомен от Джейдън и да се обръщаме назад към миналото с радост. Сигурен съм, че Лин винаги ще пази Джейдън в сърцето си”, допълва бащата.

Вижте трогателното приятелство между Лин и нейния булдог в галерията. Снимките няма как да не ви разчувстват!