И просто така… най-накрая бихте могли да изживеете фантазията си да бъдете досущ като Кари и то не къде да е, а в нейния апартамент!

Да, правилно прочетохте, мили момичета, Warner Bros. и Airbnb се постараха да пресъздадат идеално апартамента на Кари Брадшоу от първите сезони по HBO, в чест на предстоящото продължение на сериала „И просто така…” и да го отдадат на всеки, който желае да пренощува там.

Признавайки, че модата е една от основните причини хората да обичат „Сексът и градът” и предстоящото му продължение, Airbnb и WarnerBrothers насърчават гостите си да не се притесняват и да облекат всяка една дреха на Кари, която пожелаят. Те дори организират персонален стилист и запомняща се фотосесия за всеки, който дръзне да прекрачи прага на един от най-обичаните домове. Звездата на шоуто, Сара Джесика Паркър, също се подвизава като виртуален домакин. При настаняването си всеки един от гостите ще получи виртуален поздрав от актрисата, направен в стила на повествованието на героинята й, която я направи толкова известна и обичана от милиони хора посвета. „Героинята ми Кари Брадшоу е така близка и скъпа на сърцето ми, че преразглеждането на нейния свят за продължението на историята на „Сексът и градът“ беше наистина огромна радост и чест за мен“, казва Паркър. „Вълнувам се, че нашата публика ще може да изживее поне за миг обожавания от Кари Ню Йорк както никога досега и ще влезе в нейните обувки, буквално, за първи път.“

Резервациите за апартамент Брадшоу, който се намира в квартал Челси в Ню Йорк, стартират на 8 ноември по обяд. Една нощувка струва 23 долара - цифрова ода на премиерната дата на "Сексът и градът" преди цели 23 години!

Е, готови ли сте да направите обиколка из апартамента на Кари... и може би сами да започнете да планирате едно пътуване до Ню Йорк?