Виктория Асенова от "Ергенът", на която окичиха прякора Цър Пър, всъщност пет пари не дава за хейта по неин адрес. Както вече разбрахме, тя е започнала дори да вади пари от прякора си като продава тениски с този надпис. Викито твърди, че животът й е сладък като мед и малцина могат да я извадят от строя.

Е, един от тях определено беше Алек Младенов, който не изпита физическо привличане към нея и я изгони от имението миналата седмица. Към днешна дата Асенова публично призна, че още има чувства към него и затова не дава шансове на останалите си ухажори.

Всъщност тя и няма такава остра нужда от мъж. За разлика от някои моми, които дебнат за "плячка", която да им уреди живота, Цър Пър си е доста добре. Оказа се, че тя живее на супер място, в луксозен комплекс в Нови Хан, само на минути път от столицата.

Комплексът е изграден от малки 4-етажни блокчета, има и басейн. Отзивите за него във форуми като БГ мама обаче не са особено ласкави. Жилищните кооперации били на гъсто, а лятото край басейна се заформял обществен плаж, но без билетчета.

 

"Нито имам нужда от жилище, нито от пари, нито съм циганка, както ме обиди Теа. Напълно наясно съм със себе и и се чувствам отлично", казва Вики, която обаче се кани да съди Гонзо, че я уволни от БФС.