Страхотно настроение, небрежен стил и убийствен чар – това показа на феновете си Брад Пит по време на френската премиера на последния си филм.

58-годишният актьор изглеждаше по младежки елегантен в небрежен сив костюм и маратонки на прожекцията на „Убийствен влак“ в Париж. Филмът представлява екранизация на японски роман и в него Брад Пит играе ролята на Калинката, наемен убиец, решен да изпълни последната си мисия без много шум. Съдбата обаче има други планове, нещата се усложняват, а целият екшън се разиграва в най-бързия влак в света.

През последните години самият Брад сподели, че вече подбира внимателно проектите, в които участва. Лентата за първи път го събира на екрана със Сандра Бълок. Към тях се присъединяват Джой Кинг, Брайън Тайри Хенри и Арън Тейлър-Джонсън.

Сандра не присъства на премиерата на екшъна в Париж, но за сметка на това Брад Пит се появи в пълния си блясък и показа колко се забавлява в компанията на колегите си и своите почитатели. Световната премиера на филма е на 5 август, а снимките от събитието ви показваме в галерията.