Оста на затъмненията се измества към знаците Дева и Риби, което означава, че вселената поема нови задачи и организира пълна трансформация на живота на някои представители на зодиака.

С началото на 2025 г. Овен, Везни, Козирог и Рак ще могат да издишат - оста на Затъмненията се измества към променливия кръст, който се управлява от Близнаци, Дева, Риби и Стрелец. Това означава, че тенденциите ще бъдат свързани с развитието на такива качества на характера като адаптивност, гъвкавост и способност за адаптиране към ситуацията.

Много неща през 2025 г. ще трябва да се решават не от логиката, а от интуицията и чувствата, така че тези, които успеят да развият своята емоционална чувствителност към света през периода на 2024 г., ще спечелят от това.

През 2025 г. ще трябва да се действа много чрез усещане, защото възелът на бъдещата карма в знака Риби ще помогне на хората да придобият емоционална мъдрост.

Пластът на реалността се задълбочава - през 2025 г. рационалността ще избледнее на заден план. Светът ще бъде управляван от мистично разбиране за живота. Гледната точка на всеки човек ще трябва да се фокусира върху личните чувства. В противен случай светът сякаш ще ви спъва, пречейки ви да осъзнаете това, което умът ви иска.

В галерията разберете за кои 4 зодии кариерата и личният живот ще се променят през 2025-та: