Предполагаме, че сте чували за фамилията Кардашиян, която стана известна със своето реалити шоу. Е, днес ще ви запознаем с далеч по-симпатични реалити звезди - Катдашиян, или исландските котета!

Тези пухкави симпатяги си имат собствено реалити шоу по една от исландските телевизии. Шоуто представя живота на четири котенца - Гудни, Стуб, Бриет и Роня, които живеят заедно в кукленска къщичка. Котета са от Рейкявик и всяко от тях има свой характер: Гудни е едно пакостливо коте, което много обича да се закача с роднините си; Стуб е смелият и решителен лидер на групата; Бриет е тиха и потайна, но когато си науми нещо - никой не може да я спря; Роня е боец, но в същото време е и най-милото котенце в групата.

Шоуто се продуцира от приют за бездомни животни. От приюта се надяват шоуто да повиши информираността на обществото за бездомните котки и да помогне на много от тях да намерят своя дом.

Ако обичате котки, вижте очарователните мъници в нашата галерия и във видеото долу. Ако пък не обичате котки... изобщо не ви разбираме!

Можете да гледате шоуто и на живо в YouTube, стига котките да не спят през това време: