Момичета, преди няколко месеца ви разказах за новата ми находка – обувките Reebok Classic Leather. С други думи – търсенето на стилни и красиви обувки се увенча с успех. Аз открих моите нови, любими вседеходки, които не бих заменила за нищо на света. Моделите от новата колекция на бранда са представени от супермодела Джиджи Хадид и търсенето им не ми отне никакво време, тъй като за щастие на всички ни, те могат да бъдат открити и в България - в магазините на Reebok в София (Сердика Мол) и Варна (Гранд Мол Варна).

Акцентът в новите Reebok Classic е поставен върху това да съответства на активния начин на живот в забързаното ни ежедневие, олицетворение на което е и прекрасният супермодел Джиджи Хадид. През този сезон удобството не отстъпва на стила. Ето защо новата линия спортно-елегантни обувки се отличават с изчистен дизайн и усещане за максимален комфорт. А най-хубавото е, че моделите са подходящи за всеки един тоалет. Да, вече не ми се налага да стоя пред гардероба, гледайки тъжно към красивите ми рокли, изпитвайки ужас, че единствените подходящи обувки за тях са с висок ток. Лайфстайл моделите на бранда позволяват да бъдат носени с поли, рокли, панталони и всеки нестандартен тоалет, който ми хрумне.

По всичко личи, че новата колекция на Reebok и Джиджи ще се превърне в най-добрия приятел на момичетата през новия сезон. Екипът на Dama.bg вече им се довери.