Актрисата Весела Бабинова и актьорът Владимир Зомбори се представят като царете на неловките снимки. Весела публикува забавни кадри със Зомбори от Скандинавия.

Двойката актьори официално съобщи в Instagram, че именно профила на Весела е най-подходящото място, където хората могат да намерят несполучливи снимки.

„Ако искате да са кофти, да са под ъгъл, който не ви устройва, забележителност, която не се вижда, разфлякана ръка, огромно чело и пр., вие сте на правилното място“ – пише Весела в описанието на снимките.

В публикацията има включени много снимки, като някои от тях са общи на двамата актьори, а други са самостоятелни кадри на Весела и Зомбори.

Весела и Владимир се наслаждават на последните дни на лятото в Скандинавия заедно. Прекарват споделено време малко преди старта на музикалното предаване „Гласът на България“, където Зомбори ще бъде едно от водещите лица.

Припомняме, че в края на август актрисата навърши 35 години. В празничния си ден, тя отново публикува кадър с любимия си Зомбори.