Влади Зомбори от години е в полезрението на българския зрител, но без съмнение славата го връхлетя главоломно след участието му в тазгодишния сезон на “Като две капки вода”.

За успешното си представяне актьорът признава, че се труди упорито, но и че се страхува тази известност да не го промени, като за щастие винаги до него е любовта на живота му Весела Бабинова, която внася баланс в семейството на нея, Влади и малката Йоанна.

Весела и Влади се запознават покрай театъра. Съдбата ги събира в едно представление, като от тогава до ден днешен, те не са се разделяли и за ден. Всичко започва с участието им в една студена ноемврийска вечер на репетициите на представлението „Попфолк хроники“, където двойката по сценарий е трябвало да се целунат. Именно след тази целувка на сцената, пламва красивата им любов и в живота.

Весела признава : “Не сме се разделяли никога, бури е имало, но винаги за добро. Аз съм благодарна, че ги е имало, защото сега сме си един мини Волтрон.” и на въпрос “как би описала партньора си?”, актрисата споделя:

“Красив, секси, изключително мъжествен, страхотен баща, глези жена си. Жесток е Владо, но аз му го казвам, така че той си го знае.”

Влади също признава за силната си любов към Весела :

“Нямам нужда от никой друг, тя е неуписуема” и споделя, че най-хубавия момент в живота му е когато разбират, че чакат детенце.

Млади, красиви и земни. Една уникална двойка, която ни показва, че ценностите все още съществуват, а красотата между двама души се крие в малките неща, една целувка, поглед и щастието да прекарате остатъка от живота си заедно.

Бъдете здрави и успели!