След като беше изправена пред безмилостен тормоз и негативизъм заради външния си вид в „Ергенът“ Сезон 3, Виктория Асенова най-накрая намери специалиста, който да помогне за подобряването на нейната усмивка. В скорошно TikTok видео Вики сподели вълнуващата новина с феновете си, разкривайки, че зъбите й са избелени и усмивката й блести както никога досега.

 

Виктория Асенова, която стана известна със своето участие в популярното телевизионно шоу, се сблъска с множество критики относно естетиката на зъбите си. Зрителите бяха разделени в мненията си дали тя е чаровна или "нелицеприятня" както много я описваха. Въпреки това, Вики остана непоколебима и реши да предприеме действия, за да подобри увереността си и да се справи с критиците.

 

Във видеото си в TikTok Виктория показа преди и след снимки на зъбите си, демонстрирайки драматичната разлика, постигната чрез професионални стоматологични грижи. Тя изрази своята благодарност към своя зъболекар и неговия екип за тяхната отдаденост и експертни познания, които доведоха до забележителната трансформация на нейната усмивка.

 

Въпреки че участието на Виктория в „Ергенът“ беше белязано от противоречия около нейния образ, тя успя да излезе победител, използвайки опита си. Нейната история служи като напомняне, че не всичко, което виждаме на екран е точно така. След хейта в предаването, днес Вики се радва на подкрепата на феновете.