Блондинката, в която ергенът Алек се влюби от пръв поглед е с доста по-различна външност преди корекциите по себе си.

Магдалена Томова, за която се говори упорито, че е финалистка в романтичното предаване всъщност не е изглеждала съвсем така преди около десетина години. На снимките миската е много по-различна от преди да се тунингова.

От архивните кадри на Маги се вижда, че освен халурон в устните, е пипала и нослето си. Хубавата мадама го е скъсила, въпреки, че зрителите на „Ергенът” са категорични, че пластиката й не е от най-успешните.

Магдалена има корекция на бюста още преди 25-тата си годишнина.  наляла доста силикон в гърдите си, още преди да стане на 25 г.

 Оказа се, че Мис Варна е близка позната с Габриела от сестрите. Само, че с Габи го играят на напълно непознати в шоуто, а Памела (сестрата) показва антипатия към Маги.Но това е само за пред камерите, а иначе са доста близки познати.

Всички разбраха, че Магдалена Томова и Алек го раздават влюбени и явно наистина тя ще е финалистка, но въпреки това според слуховете “Ергенът” няма да си тръгне с жена от шоуто и победителка няма да има е този сезон. Дали е така - очакваме с нетърпение да видим.

Вижте Маги преди корекциите в галерията ни: