„Супер естествена“, „Много натурално и земно момиче“, „Слава богу, поне няма пластики като момите в „Ергенът“ – това гласят част от стотиците позитивни коментари в мрежата, насочени към гаджето на Алек Младенов – Царина Рускова.

 

Откакто Ергенът съобщи публично за връзката им, 37-годишната адвокатка е обект на голям медиен интерес. Интернет потребители искрено й симпатизират най-вече защото „няма силикон, филъри и изкуствени джуки“.

 

Това обаче съвсем не е така. Единствено Intrigi.bg попадна на снимка на красивата адвокатка отпреди повече от 3 години. Тогава Царина далеч по-рядко е влизала в светлината на прожекторите и това личи дори от визията й. Половинката на Алек изглежда коренно различно – тя има тънки устни, доста по-груба кожа и доста по-широк нос.

 

Малко след това Царина ударно навлиза в светския живот с помощта на майка си, която е известен адвокат. Камелия Рускова взима в своята кантора щерка си като сътрудник, където 37-годишната юристка работи и до днес.

 

Царина започва да получава все повече покани за различни ВИП събития и вероятно по тази причина намира за необходимо да промени външния си вид. Слага си филъри в устните, изглажда бръчките и дори коригира нослето.

 

Близки до Царина разкриват пред Intrigi.bg, че разчита за успеха си до голяма степен на своята майка, с която е съдружник в повечето фирми. Камелия Рускова е смятана за една от най-разтропаните бизнес дами в столицата. Преди няколко години тя сключи втори брак със заможен бизнесмен, оставяйки в добри отношения с бащата на Царина – Сашко Русков.