Уейн Скивингтън е самотен татко, който преди години напуска университета, за да се присъедини към цирка в Лас Вегас. Той се превърна в истинска сензация в Инстаграм, благодарение на очарователните акробатични номера с 3-годишния му син.

Акробатът е роден в Германия, но израства в Англия. Преди години, докато учел за треньор, му предлагат работа в Цирк дю Солей, малко преди 21-я му рожден ден.

Сега 28-годишният акробат има над 33 хил. последователи в Инстаграм, където редовно качва номера със сина си Роуън. „Да бъдеш самотен баща с поделено попечителство, да работиш на две места и да имаш други интереси, докато се опитваш да градиш бъдещето си, означава да нямаш много свободно време, затова синът ми е винаги с мен”, разказва Уейн.

„Един ден, докато правех видео на сина ми, забелязах, че той се опитва да копира тренировките ми. Той просто обожава да прави това, което тати прави. Качих няколко видеа заради семейството и приятелите ми, но коментарите от напълно непознати бяха невероятни”, допълва Уейн.

Той започва да тренира акробатика на 4-годишна възраст, а първото му представление е било през 1992 г. пред принцеса Ан, дъщерята на кралица Елизабет Втора.

Отношенията със сина му са вдъхновение за мнозина. Уейн споделя, че е получил множество съобщения от родители, които са трогнати от видеата му. Пишат му дори вече пораснали деца, които искат да отново да се сближат с родителите си.

Очарователните снимки на Роуън и Уейн можете да видите в нашата галерия.