Бившата съпруга на Благой Георгиев - татарката Есмер Омерова, направи нещо, което буквално "закла" както екс футболиста, така и близките му - неговите родители. Знаем, че Джизъса е видял фотосите, защото е обществена "тайна", че в "Сървайвър" далеч не са изцяло изолирани от света, а той дори се е виждал с настоящата си Полина Спасова, която го е посетила преспокойно.

Колкото до снимките - Есмер показа на света колко пораснало е момчето й Елай, което не знае баща и вече дори не си спомня за Благой Георгиев. Малкият скоро ще бъде голям и се е ориентирал към баскетбола. Елай е добре гледано и сладко дете, чиято единствена, но огромна липса, е липсата на баща. Знаем, че той наричаше татко бившия на Есмер Омерова - боксьора Макс, с когото обаче се разделиха и дори се говореше, че той й е посегнал физически. След него танцьорката на танго не се е доверявала на друг мъж и към момента единственият такъв в живота й е Елай.

Близки до Джизъса коментират, че тези снимки ще повлияят много зле на родителите на Благо, защото Елай е техен внук, а те нямат достъп до него. След развода им Есмер така се отврати от футболиста, че си взе детето и го "затвори" далеч от нашенеца и всички, свързани с него.

"Да си го кажем честно, родителите на Благой повече "драпат" да си видят внучето от него. Него вятър на бял кон го вее, дано и Полинка да не изреве като му роди", коментират източниците.