Сигурни сме, че няма нищо по-специално от връзката, която един родител би могъл да има с детето си. Затова днес ще ви разкажем историята на една от най-известните звезди в Холивуд и нейната дъщеря, за да докажем, че децата са не само нашият смисъл, но и ние сме техен пример и вдъхновение. Да бъдеш родител никак не е лесно, но няма по-прекрасно чувство от това да виждаш как твоето мъниче расте и се превръща в един чудесен млад човек, с когото да се гордееш.

Връзката на всеки родител с неговото дете е уникална и специална, но отношенията между майка и дъщеря са нещо изключително необикновено. И това е факт дори, когато говорим за любимите ни знаменитости. Актрисата Рийз Уидърспун и дъщеря ѝ Ава винаги са споделяли специална връзка - и това не бива да ни учудва - та за тях да се гледат една друга, вероятно е като да хвърят бърз поглед в огледало. Дъщеричката на холивудската знаменитост  Ава Елизабет Филип прилича досещ на звездната си майка и по всичко личи, че е не по-малко талантлива.

А докато прехвърляте слайдовете сме сигурни, че ще се запитате - по какво вие приличате на собствените си родители и кой е най-добрият съвет, който сте дали на вашите деца.