Да бъдеш родител може да бъде изтощително преживяване, но майката на четири деца Кайела Ларсън е открила един творчески отдушник, който я мотивира да открива и забавната страна на безкрайния низ от детски щуротии, който изпълва живота ѝ.

Тя създава очарователни илюстрации, които ни показват какво е да си майка на четири деца. Нейната любов към рисуването се ражда покрай любимите ѝ филмчета на „Дисни“, като „Малката русалка“ и „Цар лъв“. Рисуването е нейна голяма страст през целия ѝ живот, но при четири деца не ѝ оставало много време за рисуване и то минало на заден план.

Докато една вечер, на кухненската маса, страстта ѝ не се възродила. „Реших, че имам нужда да правя нещо, което си е лично мое“, казва тя. Но още в първите минута разбира, че е загубила тренинг. „Като погледнах грозния портрет, който се бях опитала да нарисувам, реших, че да бъда „художник“ е част от идентичността ми – част от мен, от която не съм готова да се откажа. Веднага се заех за работа.“

В галерията ни ще ви покажем някои от най-очарователните ѝ творби, които ще се сторят близки на доста майки, дори и на онези, които имат само 1 дете.