От време на време в социалните мрежи срещаме снимки на знаменитости, които изглеждат... прекалени. В повечето случаи можем просто да се засмеем, да ги споделим с приятелите си и да продължим, но блогърът, за който ще ти разкажем, е решил да вдигне нивото.

Юрий Истерика споделя своите пародии в Инстаграм. Той използва всичко, което има подръка, за да създаде "подобрени" версии на снимките на известни личности. Въпреки, че неговите „произведения на изкуството” се състоят главно от руски знаменитости, от време на време създава пародии на добре познати по целия свят личности.

Всичко започва, когато Юрий случайно забелязва снимка на две известни руски звезди. Едната от държи красива чиния и Юрий си мисли, че чинията изглеждаше като мивка. Той също смята, че една от устните на звездата е изглеждала като чипс... и така се ражда първата пародия.

Блогърът решава да пресъздаде странни снимки от знаменитостите, а последователите му ги одобряват. Той получава много харесвания и положителни коментари, които го насърчават да прави още подобни пародии, дори вдъхновението му - самите руски звезди - обичат творчеството на Юрий и споделят публикациите му в личните си акаунти в социалните мрежи.