Днес решихме да ви разкрием как биха изглеждали наследниците на принц Уилям, ако той реши да свърже живота си със Сара Роуз Ханбъри - бившия британски модел и настоящата маркиза на Чолмондели или жената, която стана известна като негова любовница?

Но нека първо научим малко повече за тайния любовен живот на кралското семейство.

Когато Роуз Ханбъри се появи в официалния списък на гостите за коронацията на крал Чарлз тази година, отново започнаха да се разпространяват слухове за предполагаемата романтична връзка на видната аристократка с принц Уилям.

Много е вероятно те да са фалшиви, но след историческото събитие медиите на Острова за пореден път започнаха да сравняват съпругата на принц Уилям - обичаната от всички принцеса Катрин с магнетичната маркиза Роуз.

Една от неизбежните причини за сравнение на двете очарователни дами е модният усет, който те споделят и излъчването на стил, класа и елегантност от всеки техен тоалет.

Името на съпругата на маркизата на Чолмондели, известна още като маркизата на Чъмли, започна да се върти често в пресата през 2019, когато таблоидите във Великобритания бяха обсебени от идеята, че в царския двор се заформя любовен триъгълник с участието на Кейт, Уилям и Роуз.

Кралското семейство никога не е коментирало публично ситуацията, предположенията и съмненията, които те пораждат, но е лесно да се подведете и дори да повярвате на тези слухове. Най-малкото заради любовната история на настоящия крал на Великобритания Чарлз III и неговата кралица консорт Камила.

Таблоидът The Sun например започна да нарича маркизата на Чолмондели "селския съперник на Кейт", веднага щом за света стана ясно, че близо до дома на Уилям и Катрин в Кеймбридж се намира и имението на семейство Чолмондели. И двете луксозни къщи се намират близо една до друга в Норфолк.

Според репортера на Royal Daily Mail Ричард Кей всичко написано в пресата по въпроса може да се определи с две думи - фалшиви новини:

“И двете страни обмислиха възможността за съдебни действия, но тъй като нито един от докладите не предостави никакви доказателства за това за какво се отнася така нареченият спор, те решиха да го игнорират... Тези нараняващи слухове за разногласия са просто неверни!” - заявява Кей.

Някои от почитателите на кралските клюки, обаче, са сигурни, че новият принц на Уелс има афера и не пропускат случай да свържат Уилям с Роуз. Има дори и такива, които се чудят как би се развил животът на бъдещия британски крал, ако реши да свърже живота си с бившия модел.

И с помощта на невронните мрежи показаха как могат да изглеждат децата на Уилям и Роуз, ако ги имаха…

Вижте в галерията ни днес!