Социалните мрежи са пълни с профили, посветени на пътуванията. Понякога те са на хора, които предпочитат да се впускат в приключенията си сами, докато други не могат да си представят да изследват нови места без спътник до себе си, споделяйки тези скъпи моменти със значим човек.

Зузу и Питър, са родом от Словакия и доказват, че пътуването като двойка предлага значителни предимства. Тази двойка, подхранвана от споделена страст към глобалните експедиции, намери много уникален метод за улавяне на всеки важен момент и местата, на които попадат.

Начинът, по който го правят, е наистина иновативен. Със свежия си подход Зузу и Питър създават набор от снимки, които правят един на друг. Това, което наистина отличава тези снимки е, че те натискат спусъка на камерата едновременно, докато се гледат един друг. По този начин те виждат истинска „пълна картина“ на мястото, на което се намират – като могат да го видят от две гледни точки. Ако все още сте объркани и се чудите как тези портрети могат да бъдат толкова специални, просто превъртете надолу и вижте впечатляващата колекция от снимки, документиращи пътуванията на тази творческа двойка.