Луана и Фред от Бразилия са не само красива двойка, а и истински авантюристи, които обожават да пътуват. И двамата са бивши пилоти на хеликоптер, но решават да зарежат всичко и да обикалят света. След началото на пандемията се преместват в Европа, но рядко се застояват на едно място.
Чрез профила си в Instagram двойката вдъхновява хората да пътуват повече и доказва, че винаги има начин човек да посети мечтаните дестинации. Видеата и снимките, които Луана и Фред споделят, не само разкриват вълшебни гледки от целия свят. Последователите им не спират да се възхищават на красотата на двойката и любовта, която ги свързва.

„Пътуването е най-добрият начин да забогатееш. Не ме разбирайте погрешно. Не говоря за пари. Говоря за душевно богатство. Клише? Може би, но също така е вярно. Пътуването ви прави по-отворени към себе си и света. Човек става по-добър и по-скромен. Осъзнава, че светът може да предложи много повече, отколкото си мислим. Пътешествията значи да приемаш нови предизвикателства и нови приключения, да срещаш нови приятели и най-важното – да разбираш нови култури. Честно казано, пътуването е най-добрата инвестиция, която можете да направите за себе си.“

Шри Ланка, Малдиви, Дубай, Дубровник – това са само малка част от последните райски кътчета, от които двойката споделя невероятни кадри. Разгледайте ги в галерията и се вдъхновете за следващата си екзотична почивка!