Днес ще ви представим Виктори Бринкър, която само на 7 години и 314 дни става най-младата оперна певица в света и влиза в Книгата на рекордите на Гинес. Момичето с уникален глас успява да изуми всички присъстващи на „America's Got Talent“ през 2021 г. и получава първия групов златен бутон.

Днес Виктори вече е на 11 години, но когато я видите, дори няма да предположите колко мощен глас има. Тя може да пее на осем различни езика, включително френски, италиански, немски и испански, а гласът ѝ има диапазон от три октави.

Талантливото момиче е осиновено от семейство Бринкър като новородено и има 10 братя и сестри. От 2-годишна възраст Виктори пеела цели песни, а до 3-годишна възраст можела да запомни цели албуми

Когато била само на 6 години, помолила майка си да ѝ покаже видеоклипове на певец, който пее най-високите ноти, и тогава заявила, че иска да бъде оперна певица. Три седмици по-късно спечелила първото си голямо състезание и същата година победила в 12 от 13-те шоута за таланти, в които участвала.

„Виктори понякога пее насън. Опитваме се да разберем коя песен пее“, споделя майка ѝ.

През 2019 г. Виктори била професионално ангажирана да играе в театъра в Питсбърг и този ангажимент бил причината тя да влезе в Гинес.

„Искам да вдъхновя другите да следват мечтите си“, казва тя.

Може да видите малката и талантлива Виктори в галерията: