Фитнес блогърката Анна Виктория предизвика много шум около себе си, след като публикува снимки на тялото си преди и след сватбата. А феновете ѝ, които са почти 1 млн., остават във възторг. 

Първата снимка показва Анна един ден преди сватбата, а втората е тази, която предизвиква хиляди коментари. На нея калифорнийката е седнала и се е „отпуснала”, което включва и коремчето ѝ. Тази снимка е много по-различна от другите, на които Анна показва впечатляващото си фитнес тяло. Анна пише, че невсеки кадър и невсеки ъгъл показва най-добрите ти страни и това е напълно нормално.

На снимката се вижда съвсем нормално коремче, което всички ние имаме, когато седнем. Но за много жени тази снимка се оказва вдъхновяваща, защото ги е накарала да осъзнаят, че те също са красиви.

„Някой ми каза, че всички ние имаме добри и лоши кадри, тогава защо позволяваме на лошите да ни оказват по-силно влияние от добрите? Ако се фокусираш върху това колко зле изглеждаш на лошите кадри, поне се опитай да се фокусираш колко добре изглеждаш на добрите,” обяснява Анна.

Една от потребителките пише: „Най-накрая някой да покаже и коремчето си в седнало положение. Започвах да се чудя дали с моето нещо не е наред... благодаря ти, това е истинска фитнес мотивация!”

Но други потребители веднага решиха да апострофират тези коментари и да я заявят, че е „тъжно някои хора да се нуждаят утвърждаване на своите достойнства от напълно непознати” или, че това е съвсем нормално коремът ти да изглежда така, докато си седнала и целият този нарцисизъм от страна на Анна не е нормален.

Ти на коя страна си? Вдъхновяващи или нарцистични и излишни са такива снимки?