21-годишният Тай Джоунс от Манчестър е копие на известния певец и музикант Ед Ширън.

Наскоро Тай, който дори е висок колкото Ед, сподели че приликата им е провалила любовния му живот.

"Когато Ед стана наистина известен много хора започнаха да идват при мен и искаха да се снимане - направо беше налудничаво, споделя момчето, което работи в Бинго.

"Приликата ни провали всички мои връзки, защото винаги се налага да изчакам един период, в който да разбера дали момичетата се интересуват от мен самия или защото приличам на него. Той е наистина чудесен изпълнител и аз съм му голям фен, но в момента се чувствам като в капан, хората направо полудяват, когато си мислят, че са срещнали Ед Ширън. Когато по улиците момичетата искат да се снимат с мен, някои от моите гаджета доста се дразнеха и имах сериозни проблеми".

"Трудно е да го обясня, защото не мога нищо да направя, не искам да съм груб с хората и да им отказвам да се снимат с мен" - допълва момчето.

Въпреки, че Тай не може да пее, много хора са го наемали за партита, на които да играе Ед, като се прави, че изпълнява негови песни.

Момчето все пак признава, че приликата има и своите преимущества. За него не е проблем да го пуснат във ВИП секторите на много от известните клубове, като в един от случаите известен диджей дори го качил при себе си и започнал да обявява, че Ед Ширън е дошъл на неговото парти.