Често се случва съвременните технологии да ни поставят в не особено изгодна позиция. Случаят, за който ще ви разкажем днес е точно такъв. Чат в мобилното приложение WhatsApp се превърна в истински хит в мрежата за споделяне на снимки imgur. Неин потребител пусна разговор между него и неназована дама, която се опитала да съобщи на приятелката на мъжа, от когото е бременна, че очаква дете от него. Явно обаче е попаднала на грешен номер...

Разговорът започва с "Реших, че трябва да ти кажа. Бременна съм от приятеля ти". Потребителят на imgur с прякор OddOod отговаря светкавично с неочакван въпрос: "О, не! Кой приятел?". След кратък разговор става ясно и името на въпросния приятел, който се казва Самюел. След като вече има име OddOod получава възможност да развихри въображението си и започва да изпраща на обърканата жена снимки на герои от различни филми с името Сам. 

Ето и остатъкът от разговора:

Неизвестната жена: Какво по дяволите не е наред с теб? Наистина ли смяташ, че си смешен?

OddOod: Цялата ситуация е смешна. А аз съм невероятно забавен/на! (полът на получателя на съобщенията не ни е известен)

Неизвестната жена: Приятелят ти ти изневерява. Забременява ме, а ти си правиш шеги! Трябваше да се сетя, че си луда, за да бъдеш с човек като него. Той дори не ме заведе на хубави места за хранене, заведе ме в Spur (*заведение за бързо храненe). И щом си щастлива с тези стандарти, мисля че просто си луда. 

В този момент OddOod решава да предаде няколко урока по правопис и пунктуация на неназованата жена, които ще ви спестим. Нека продължим по-нататък, чудейки се как тази дама въобще не се усеща, че е объркала номера. 

OddOod: Първо "местата за хранене" обикновено са ресторанти, второ напълно съм съгласен/на с мнението ти за Spur, това е просто нечувано! Трябвало е да те заведе в Макдоналдс, защото ми звучиш сякаш се нуждаеш от Хепи меню. 

Неизвестната жена: Смяташ ли, че си забавна? Искам Сам, искам да говоря със Сам. При теб ли е?

OddOod: Дали е при мен? В багажника на колата ми ли? Да и ще продължа да го държа там, докато спре да забременява момичета. 

Неизвестната жена: Какво по дяволите не е наред с теб?

OddOod изпраща снимка с надпис "Сарказмът ти е толкова добър, че другите смятат, че си сериозен"

Неизвестната жена: Спри с шегите от Supernatural и изпраща снимка с надпис "Хайде да поговорим за нещо различно от Supernatural"

OddOod: Съжалявам, не те разбирам ...

Неизвестната жена: Почакай ...

OddOod: Чакам

                Все още чакам

                Да не би да се опитваш да освободиш сам от моята кола?

Неизвестната жена: Мисля, че съм объркала номера.

                                  Съжалявам.

OddOod: Е, не толкова, колкото Сам ще съжали. 

Неизвестната жена: Какво искаш да кажеш?

OddOod: Той все още е в багажника на колата ми... Какво ще правя с него сега? Бил е несправедливо обвинен ...

Какво ще кажете за този разговор, случвало ли ви се е да объркате номера и вие?