Шаблонът за красота е нещо, което съществува от много време насам, но с хода на времето само се изменя. Навсякъде около нас е пълно с идеали за красота и мода - в социалните мрежи, в рекламите по телевизията, в модните списанията и дори се пренася от уста на уста. Трудно е в такива времена да останеш верен на себе си и да избереш да покажеш на света своята истинска същност и естествена красота - малките бръчици около очите, зачервената кожа, проблемните зони по лицето, неравният тен и други.

На пазара се предлагат безброй програми за обработка на снимки и дори не е нужно да са от семейството на Фотошоп. Платените софтуери правят чудеса със снимките ви срещу скромна сума за абонамент и безкрайно много опции за превръщане на фотографиите ви в професионални снимки на модели. Имайки опцията на един клик разстояние обаче, някои жени избират да застанат смело пред камерата и да направят снимки без никакъв филтър или специални ефекти.

В социалните мрежи се появява и предизвикателство на тази тема: #FilterDrop.

То е създадено от гримьорката Саша Луис Палари, която е решена да окуражи всички дами да извадят истинската си красота на показ, без да се срамуват и да се крият зад безсмислени филтри.

Показваме ви 22 снимки на смели жени, които участват в предизвикателството на Саша, и се надяваме да ви мотивират и вие да останете верни на себе си и своята красота, дар от Бога!