Златан Ибрахимович показа мускулесто тяло на плажа с любимата си Хелена


41-годишният футболист на Милан Златан Ибрахимович е на заслужена семейна почивка в Маями заедно с половинката си Хелена Сегер. Шведският спортист показа мускулестото тяло, което му позволява да се състезава на най-високо ниво дори няколко години преди петото си десетилетие от живота.

52-годишната бизнесдама Хелена беше облечена с дънки и черна тениска, докато минаваше покрай него, говорейки по телефона. Заедно с тях бяха синовете им Максимилиан и Винсент.

Златан и Хелена имат много интересна любовна история. Въпреки че мнозина смятат, че тя е с него заради славата и парите, това далеч не е така. Още преди да се срещнат, Хелена е доста успешна бизнесдама, а днес състоянието й се оценява на над 190 милиона долара. Двойката се среща съвсем случайно преди 20 години в Малмьо, когато Златан е на 21, а тя Хелена на 32. 

"Помня, че той паркира ферарито си доста некадърно, блокирайки моя мерцесес. Не бях в настроение и му се развиках да премести веднага колата си. Казах му веднага да запали колата и явно тогава той е видял нещо, което му хареса в мен и го плени" – разказва за момента на запознанството им самата Сегер.

Въпреки че са заедно от 20 години и имат две деца, двойката няма сключен брак.

"Аз също имам минало, с което се гордея и е важно за мен. Заставам зад Златан, но изградих кариерата си с много жертви. Не искам да се омъжвам, защото искам да бъда независима и не искам да бъда етикетирана като жената на Златан. И на мен ми е трудно, хората не знаят колко много съм учила, работила и съм се борила през годините", каза тя в свое скорошно интервю.

Ние вярваме в любовта им и дамската част от екипа ни определено завижда на Хелена за секси половинката, която има!