Денят на влюбените е основното време за изразяване на чувства. Мнозина вярват, че когато става въпрос за любов, звездите са от голямо значение. Но кой е най-големият късметлия сред зодиакалните знаци, когато става въпрос за романтика? Астролози анализират репутацията на всеки знак във връзката, за да открият кого Венера облагодетелства най-много.

Те казват, че всеки знак има различен подход към любовта - предан или отчужден, романтичен или саркастичен. Всеки знак има своя собствен идеален партньор, но за някои е много по-лесно да създават и след това да поддържат връзки.

Според тях всички зодиакални знаци имат собствено разбиране за любовта и романтиката. Например, водните знаци са безнадеждни романтици, Ракът, Скорпионът и Рибите са знаци, които просто обичат да обичат и не обичат да са сами.

Въздушните знаци са интелектуалци. Близнаци, Везни и Водолей мислят за любовта като за концепция. Те могат да бъдат лоялни и предани, но могат да изглеждат емоционално отдалечени.

Огнените знаци пък са носочени към физическа любов. Овенът, Лъвът и Стрелецът обичат да се движат бързо и да се чувстват живи. Техният любовен стил е интензивен и може да приключи на мига.

Земните знаци пазят хората в сърцата си. Телецът, Девата и Козирогът са стабилни, твърди знаци, които предпочитат любов, която трае и продължава дълго.

Но астролозите смятат, че тези знаци са категоричен фаворит на Венера. Разберете кои зодиакалните знаци са с най-голям късмет в любовта в нашата галерия: