Бионсе се завръща на музикалната сцена с гръм и трясък!

41-годишната певица стартира новото си световно турне с грандиозен концерт в Стокхолм, Швеция, където се стекога десетки хиляди фенове, съобщи АП.

Музикалната дива изглеждаше фантастично в поредица от ефектни тоалети, които смени по време на участието си. Всеки от тях перфектно подчертаваше изваяната й фигура и секси форми. Дивата се появи с танк, 

Едноименният й албум излезе през 2022 г. Неговият успех направи Бионсе най-награждавания с "Грами" артист в историята, предаде още БТА.

Бионсе благодари на феновете си за това, че са пътували отдалеч, за да бъдат на концерта й. Тя изпълни и песни от по-ранните периоди, а шоуто започна с парчето "Dangerously in Love". След това дойде ред на "Run the World (Girls)" от 2011 г.

По време на турнето Бионсе ще промотира седмия си студиен албум "Renaissance". За концерта в сряда бяха разпродади 46 000 билета. В рамките на турнето Бионсе ще пее в повече от 40 града, сред които Лондон, Париж, Барселона, Торонто. То ще приключи на 27 септември с концерт в Ню Орлиънс.