Казват, че никога не трябва да се срещате с бившите на приятелите си. Това „правило“ се нарушава на всяка крачка, включително и от знаменитости. Но тънкостите на любовта могат да бъдат по-интересни - например, ако ваш близък роднина започне да се среща с бившия ви любовник... Разбира се, такива истории най-често могат да се видят в семейство Кардашиян, но открихме още няколко интересни истории.

Не всички роднини успяват да поддържат топла връзка, след като единият от тях хвърли око на бившия любим на другия. И докато някои се опитват да се отнасят към текущата ситуация с хумор, други, без излишни съжаления, изтриват от живота си не само бившия си избраник, но и своя роднина, който преди това са смятали за много близък човек.

Материалът ни съдържа примери за това колко различно са се държали знаменитостите, когато са разбрали, че техните бивши любовници се срещат с членове на семейството им.

Така например Сара Спенсър дълго време не могла да прости на сестра си Даяна, че се омъжила за принц Чарлз - в крайна сметка малко преди това наследникът на трона упорито ухажвал самата Сара. Какво да кажем за съпругата на Лари Кинг, която разбрала, че известният телевизионен водещ прекарва време със сестра ѝ.

Прочетете няколко подобни истории в галерията: