Овните са известни със своята яркост, харизма, активност и самочувствие. Но дали всичко това личи в техния стил? Предлагаме ви да видите как се обличат най-стилните знаменитости, родени под знака на Овена.

Леонардо да Винчи, Винсент ван Гог, Ханс Кристиан Андерсен, Николай Гогол, Куентин Тарантино, Чарли Чаплин, Лейди Гага, Елтън Джон, Хийт Леджър, Виктория Бекъм, Ема Уотсън – можем да продължим безкрайно, но какво обединява всички тези изключителни личности? Както може би вече се досещате, всички те са родени под една и съща зодия – именно Овен.

Овенът е първият знак на зодиака. Това е огнен и е управляван от планетата Марс. На Овена е отреден периодът от 21 март до 20 април.

Родените под този знак имат изключителен темперамент, постоянно са в движение и се стремят към лидерство. Овните обичат приключенията и новите преживявания, не се страхуват да поемат рискове и да вървят напред. Имат и творчески потенциал и лесно постигат успехи в различни области, като изкуство, наука, кино и... мода! Да, да, самите звезди повеляват Овните да са запалени по нея. И този списък с най-стилните звезди Овен е доказателство за това!

Вижте го в галерията: