В края на август Вселената зорко ще наблюдава три конкретни зодии. И според техните действия и взети решения, кариерата им ще се промени драстично. 

Пълнолунието на 18 август ще бъде във Водолей. Този зодиакален знак отговаря за екипите и интересите, амбициите и плановете за бъдещето. Моментът на Пълнолунието винаги е вид кулминация на сюжета, заложен на Новолунието в същия знак. Това означава, че ако сте започнали нещо ново на 7 февруари, тогава най-накрая ще получите резултата.

Пълнолунието ще бъде трудно за много зодии, тъй като в момента Сатурн и Венера ще са в опозиция. Това означава, че ще трябва да положите сериозни дипломатически усилия в общуването с по-възрастен от вас. Ето защо е по-добре да премисляте по-добре нещата и да не правите скандали в периода на 18-20 август, в противен случай ситуацията може да доведе до сериозни последици по-късно. 

Ето и трите зодии, за които предстоят промени в кариерата:

Телец

Пълнолунието на 18 август настъпва във вашия сектор на кариерата и статуса, това означава, че завършвате голям цикъл, свързан с професионалните ви дейности. Вероятно кариерата ви не само се променя, но дори статусът и титлата ви се променят, но засега тези промени може да не са толкова очевидни.

Ситуацията в професионалното ви развитие се влияе от планетата Плутон, което може да означава конкретен влиятелен човек. Появата му може да има някакво влияние върху живота ви, например, ако сте жена, тогава определен мъж може дори да ви предложи да напуснете работата си и да се грижите за семейството си.

Водолей

Пълнолунието е във вашия знак и вие сте център на внимание, благодарение на личните ви планове за промени в работата. Нещо вече е надживяло своята полезност и сега можете да привлечете подкрепата на баща си или шефа си, за да продължите напред. Например, може да ви бъде даден нов отдел за управление или дори може да започнете работа за себе си.

Освен това може да получите важна титла или задача, която ще бъде ценна и доста уважавана в обществото. Първоначално това може да е свързано с обучение и получаване на нов сертификат.

Дева

Пълнолунието се случва във вашия сектор на работа и наемане, което означава, че можете да завършите работа в един екип и да направите преход към нов. Пълнолунният управител Уран е във вашия сектор на обучение и разширяване. Това означчава, че може да ви бъде предложена по-сериозна позиция, например в някоя международна компания или като човек, който ще промотира някакъв сериозен международен проект.