Днес ви разказваме кои представители от Зодиака ще имат късмет тази есен.

Общоприето е, че най-пламенните и страстни зодии са Огнените. Те обичат секса и са готови да покажат на какво са способни. И е трудно да се спори с това, тъй като огненият елемент им дава енергия и безкрайно сексуално желание, така че Лъв, Овен и Стрелец винаги са рекордьори, когато става дума за секс.

Но не бива да отписвате и земните знаци. Обикновено скромни и затворени, те често изненадват партньорите си със своята смелост и желание за експерименти. Представителите на елемента Въздух обаче, също имат какво да кажат срещу общоприетото мнение за техния консерватизъм и студенина. Някои от тях дори могат да се похвалят с по-честа интимност дори от огнените.
Особено през есента на 2024 г., когато зодиите, които обикновено са в сексуално затишие, неочаквано ще се проявят.

Ето и за кои точно говорим:

Водолей 

Въпреки факта, че Водолеят принадлежи към спокойния и разумен елемент на Въздуха, в живота му и не само във връзките, винаги има секс. От края на август 2024 г. Водолеите ще събудят допълнителна сексуална енергия. Зодията, която досега беше известна с консервативност в леглото, ще иска да го напълни със смели експерименти. Тази есен Водолеите ще харесват всякакви идеи – от ролеви игри до смели партита и необичайни преживявания.

Що се отнася до партньора, Звездите не ви съветват да изневерите в името на ново сексуално преживяване. Въпреки факта, че във вас ще кипи еротична енергия, цялата тя трябва да бъде насочена към доказан партньор в живота. Ако нямате такъв, тогава случайните познанства няма да са излишни. Но не разчитайте на силни и сериозни връзки - партньорите, които срещате през есента, не са настроени за нещо повече от секс.

Овен 

Овенът е един от петте най-сексуално активни знака на Зодиака и заема второ място в него. За представителите на елемента Огън сексът не е сливане на души и умове, а съвсем друг вид преживяване. Те се отнасят към секса като към спорт. Стремят се да бъдат по-активни, готови са да експериментират и най-важното - винаги искат да постигнат повече от последния път.

Есента на 2024 г. ще бъде благоприятна в това отношение. Очаква се някакво фатално събитие в личните отношения на Овните, след което те ще искат да изпуснат парата и да опитат нещо ново. Например: нсов партньор, на когото се гледа отдавна; ново сексуално преживяване, за което не сте се решили преди; и така нататък. Единственото, което е важно, е да поддържате емоционална необвързаност. Не очаквайте партньорът ви да поиска да се омъжите за него, тъй като есенните месеци не са подходящи за започване на сериозна връзка.

Дева 

Много хора си представят Девата като пуританка, която примигва при всяко споменаване на секс и се съгласява да дели легло с мъж само веднъж в годината и то само за да продължи рода. Освен това любителите на астрологията са сигурни, че дори този рядък полов акт ще бъде подобен на мъчение и за двете страни. В крайна сметка Девата ще моли това „безчестие“ да свърши възможно най-скоро, а партньорът й ще страда от липса на сексуална страст и безчувственост.

Разбира се това не е вярно. Дори само защото Девите управляват шестия планетарен дом, който е отговорен за някакъв вид услуга на другите. Затова Девата най-често е готова да направи много в името на партньора си и интимният живот не е изключение. Така през есента на 2024 г., тази зодия ще бъде в пика на своята сексуална активност. Време е да предложите на Девата необичаен експеримент и да поговорите с нея за сексуални фантазии. Но без натиск, защото ако тя има табу, ще се придържа към него и всеки натиск от партньора й ще се счита за предателство.

Козирог 

Ако мислите, че Козирозите са много традиционни и консервативни, ще сте прави. Този зодиакален знак не се нуждае от секс играчки, ролеви игри или "странни" експерименти. Напротив! Предпочита класически секс в традиционни пози. В същото време обаче, Козирогът не може да се нарече монотонен в леглото, тъй като е доста издръжлив. Така че сексуалният контакт с три прекъсвания, който продължава цяла нощ, е абсолютна норма за него. Освен това Козирогът е прям и затова винаги говори за това, което обича и интимният живот не е изключение. Не мислете обаче, че ще нараните чувствата му с отказ - в крайна сметка семейството е по-важно за него от ново сексуално преживяване, така че е малко вероятно да реши да изневери.

Единственият съвет, който Звездите дават на зодията за есента, е да умеете да работите със сексуалната си енергия. Ако не можете да го превърнете в полов акт точно сега, преминете към романтика: пригответе вечеря за партньора си, направете сантиментален подарък, напишете любовно съобщение. Да, предпочитате добрия стар секс, но е важно да се научите да взимате предвид и желанията на партньора си.