Можем да ви кажем много за това прекрасно създание, но ще се придържаме само към 5 основни неща!

Секси и наистина внушителна жена е жената от зодия Лъв!

Тя не се страхува да бъде себе си и всъщност не само ще ви покаже истинското си лице от самото начало, но и ще „претегли“ колко го оценявате.

Ако не покажете, че разбирате коя е тя и какво може, няма да получите възможността да бъдете в полето й. Защото в противен случай ще я подцените, а това изобщо не е в неен стил.

Ако успеете да я задържите, тогава в ръцете си имате съкровище: жена, която е за дома, отлична любовница, верен другар и фанатичен ваш последовател!
Тя поема рискове и живее непримиримо, показва какво чувства, усеща живота и го обича и той я изпълва. Тя е жена, която не се страхува да живее, да изпитва емоции, които дори могат да й причинят болка. Но не се страхувайте от нея. Тя има сърцето да премине всичко и дори сама иска да почувства болка, защото така се чувства жива!

Ако искате да бъдете с жена Лъв е необходимо да си направите предварителната подготвителна работа. Например: научете какво иска, как го иска и кога го иска и й дайте Рая, който заслужава, защото тя иска да направи същия този Рай и за вас. Доверете й се!

Никога не я предавайте, не я изоставяйте емоционално, не давайте обещания, които не можете да изпълните, не й давайте надежда, ако нямате намерение да я уважите на 1000%. Тя ще ви прости предателството, но ще продължи напред без вас и то с лекота.