Съвсем наскоро Брад Пит представи приятелката си Инес де Рамон на обществеността по време на червения килим на филмовия фестивал във Венеция. От доста време се знае, че двамата са заедно. Но актьорът не бързаше да прави публични изявления. Очевидно след скандалния си развод, за Брад не е лесно да навлезе в нов етап от личния си живот. Но нещата се развиват и дори стават сериозни. Не напразно, когато общуват с репортери, приятелите на актьора неведнъж са намеквали за предстоящ годеж.
През 2019 г., за изненада на феновете, най-известната двойка в света се разпадна. Брад Пит и Анджелина Джоли се разведоха 5 години след официалния си брак. Бившите съпрузи имат общо 6 деца. Ето защо не е изненадващо, че процесът на развод се проточи. В продължение на 5 години двойката не можеше да се споразумее за разделянето на имуществото и попечителството над децата. Разводът доведе до големи финансови загуби за Пит и прекъсване на отношенията с наследниците му. Но актьорът намери човек, който му помага да се справи с трудностите.

60-годишният Брад Пит започна да се среща с дизайнерката на бижута Инес де Рамон през 2022 г. Дълго време нищо не се знаеше за тази красота. Но колкото по-дълго 31-годишната Инес е във връзка с холивудска звезда, толкова повече факти от нейната биография изтичат в пресата. Можем спокойно да кажем, че това момиче е пълната противоположност на бившата съпруга на актьора, Анджелина Джоли.

Въпреки ефектния си външен вид Инес винаги е залагала повече на интелектуалните си способности. Тази знойна брюнетка е наистина умно момиче. Завършила е университета в Женева и сега оглавява марка за бижута. Тя знае 5 езика и спортува много. В същото време Инес вече има брак зад гърба си с известния актьор Пол Уесли, звезда от телевизионния сериал „Дневниците на вампира“.

В същото време, според много приятели на актьора, това, което най-много привлича Пит в Инес, е нейният характер. Тя е спокойна и весела, не е нужно да очаквате емоционални изблици от нея. Женен за Анджелина, Брад е много уморен от нейните промени в настроението, така че връзката му с Инес е истинско удоволствие.