Мъжете, родени през февруари, имат толкова много приятели, че не им знаят броя. Ако ги питаш, никога няма да си признаят, но както всички останали и те си имат недостатъци. Не са много ревниви, но могат да бъдат подозрителни. Обичат да проявяват характер и да показват добро поведение. Биха отделили нужното време и внимание, за да се оженят, но са силно обсебващи. Ако си партньор на мъж Водолей, приготви се да се сблъскаш с трудности. Но ще ти дадем един съвет: не очаквай проблемите ти с мъжа Водолей да бъдат същите като с другите мъже. Не! Може би ще преживеете един или два скандала, докато осъзнаеш, че тази зодия няма нищо общо с останалите.

Когато става въпрос за приятелство, можеш да разчиташ на него напълно. Той ще бъде там в най-хубавите и най-лошите ти моменти, само на един разговор разстояние. Но относно любовния живот, положението ще бъде коренно различно. Мъжът Водолей може да се държи така, сякаш изобщо не се интересува от теб и изведнъж да те помоли да се омъжиш за него. От нищото! И причината за това е, че колкото и да му харесва другите хора да му споделят всичко, той не обича да разкрива нищо за личния си живот.

Водолеите непрекъснато пазят в тайна всичко, което може да разкрие дори и малко за техния живот. От психологическа гледна точка те просто се наслаждават на объркването на хората около тях. И въпреки, че са потайни и до известна степен единаци, са най-добрите, когато става дума за групови дейности. Ако те са част от групов спорт, ще оценяват всеки един член на отбора. Но запомни от нас - изобщо не обичат да ги критикуват, затова се увери, че не им говориш по подобен начин.

Водолеят ще направи всичко възможно да запази жив образа на идеалния мъж, който другите са си изградили за него. Ако все пак допусне това да се случи, ще загуби цялата си самоувереност.

Представителите на тази зодия винаги развиват в съзнанието си идеи, повечето от които са почти невъзможни за изпълнение и това често ги кара да променят пътя си. Те изглеждат толкова оправни, но ако обърнеш по-голямо внимание, ще видиш, че по-скоро лаят, отколкото хапят.

Една от техните най-често допускани грешки, било то за добро или за лошо, е, че винаги поставят другите хора на първо място, особено когато става въпрос за взаимоотношения. Ето защо можем да те уверим, че твоята половинка ще прави каквото пожелаеш.

Освен това, мъжете Водолеи анализират и премислят нещата прекалено много. Ти, като половинка на такъв мъж, трябва да си много предпазлива, когато става дума за общуване, защото една дума, която не означава абсолютно нищо за теб, може да бъде източник на прекомерно обмисляне на ситуация от негова страна. Той непрекъснато ще мисли за това, което си имала предвид с тази една-единствена дума и ако не му я изясниш, няма да спре да се терзае!

Освен това, мъжът Водолей трябва да намери решение за всичко. Ако го видиш да се държи за глава и да си скубе косите, най-вероятно е, защото просто не е успял да се сети за някоя дума в кръстословицата.

Ето ти още един съвет: Ако искаш да бъдеш и да останеш неговото момиче, трябва да бъдеш мистериозна! Отворената за него книга никога няма да хване окото му. Както споменахме преди, Водолеите премислят всичко, така че...

Така че каквото и да правиш като партньор на мъж Водолей, винаги ще създаваш терзание в съзнанието му. От парфюма, който си използвала, до роклята, която носиш, той няма да направи и една крачка напред, докато не намери отговор на всички въпроси и съмнения. Но не се притеснявай, Водолеят изобщо не е агресивен.

Някои от тези хора са доста обсесивни и причината за това е страхът им от микроби и бактерии. Въпреки че може да се опитат да скрият този страх от теб, ти със сигурност ще го осъзнаеш, ако погледнеш по-отблизо.

Мъжете, родени през февруари, не могат да изразят любовта си и това може понякога да бъде разчетено погрешно от партньора им. Те не са най-прекрасните хора на света, но живеят в унисон с другите. Може би най-лошата им черта е фактът, че ще се оженят, само ако зависи от партньора им.

От друга страна, те имат страхотна връзка с приятелите си, но понякога бъркат приятелството с любовта, така че идеалната жена за Водолея ще бъде тази, която е най-добрата му приятелка и няма да очаква да бъде третирана с много емоции през цялото време. Представителите на тази зодия гледат на живота си с розови очила, затова се доверяват на всички, докато не бъдат предадени. Когато избират своя партньор, те се чувстват сигурни и започват да мислят за други важни неща в живота си.

За да се предпазят от разбито сърце, мъжете Водолеи държат емоциите си скрити, защото не искат да разкриват нищо за себе си и да дават коз в чуждите ръце. Изключително интровертни хора са. Ако понякога мъжът Водолей се отдръпне и се умълчи, не си виновна ти, просто е влязъл в зона си за комфорт. Не се притеснявай, дай му малко време и пространство и той ще се върне към нормалния си живот, когато е готов.

И един последен съвет - колкото и да си приличат, поведението на мъжете Водолеи винаги е продиктувано от обстоятелствата, в които се намират в момента.