Този текст е за теб. Защото пренебрегваш нуждите си, за да удовлетворяваш неговите. Този текст е за теб. Защото заглушаваш вътрешния си глас, чувайки само неговия. Този текст е за теб. Защото забравяш себе си заради мъжа до себе си...

Докога ще го поставяш на пиадестал? Докога ще си затваряш очите за слабостите му? Докога ще намираш оправдание за грешките му?

Докога ще поставяш себе си на заден план? Докога ще мислиш какво иска той, а не от какво се нуждаеш ти? Докога ще се съобразяваш единствено и само с него? 

Докога ще позволяваш да те залъгва с красиви обещания, които никога не изпълнява? Докога ще вярваш на думите му, а няма да гледаш действията му? Докога ще чакаш по-доброто утро, вместо да живееш с радост днес?

Докога ще страниш от приятелите си, защото той не ги харесва? Докога ще се отказваш от нещата, които обичаш, защото той не ги одобрява? Докога ще се опитваш да си такава, каквато той те иска?

Докога ще му позволяваш да контролира живота ти? Докога ще си съгласна той да взима важните за теб решения... вместо теб? Докога ще живееш за него, а не за себе си?

Докога ще се задоволяваш с дребните му прояви на внимание, с които се опитва да се реваншира за липсата на истинска грижа към теб? Докога ще търпиш егоизма му? Докога ще го приемаш като "особеност на характера му"? 

Докога ще живееш в несигурност? Докога ще преглъщаш нещата, които знаеш, че с друг не би преглътнала? Докога ще обръщаш гръб на себе си?

Докога ще забравяш себе си заради мъжа до себе си...