Чудото на живота е раждането на дете. Но какво ще кажете, когато чудесата са 5 наведнъж?! 

Хейли и Шон Ладнър са горди родители на пет бебета, четири от които са еднояйчни близнаци. Това е истинска рядкост, която се случва веднъж на 60 милиона раждания, а шансовете на жена да забременее с еднояйчни четиризнаци -1 към 15 милиона.

Майката е родила с цезарово сечение в болница в Мисисипи. Адалин Елизабет, Евърли Роуз, Малката Кейт, Магнолия Мей и Джейк Истън са родени в 28 седмица от бременността и са в добро здраве. Най-малкото бебе Мали тежи само 760 грама.

„Те са най-голямата благословия в живот ми“, сподели майката, която има  още две деца. „Искахме да споделим тази история по две причини: първо, защото вярваме, че това са чудеса, дадени ни от Бог, и второ, защото искахме да го направим с надеждата да помогнем на други двойки, изправени пред безплодие. Искаме да знаят, че в света има надежда и за тях“, казаха щастливите родители.

След два спонтанни аборта и диагноза синдром на поликистозни яйчници, Хейли като по чудо забременява с пет бебета чрез вътрематочна инсеминация през 2022 г.

„Бременността на Хейли е истинско събитие. В литературата има само още един случай на тази комбинация и той е от 2018 г.“, казват от болницата.