Когато искаш да си починеш от всички и всичко, пусни си някои от тези филми. Всички те имат своя уникална атмосфера, в която ще се потопиш. Нямаш нужда от чужда компания.

Раздялата

След двугодишна връзка Брук и Гари осъзнават, че не са един за друг. Да прекратят връзката си изглежда като логично решение, но трудно приложимо на практика. Този филм ще ти помогне да си отговориш на въпроса – по-добре ли е да си сама или да останеш в удобна, но празна връзка.

Любов и приятелство

Красивата и млада вдовица Сюзан пристига в семейното имение на починалия ѝ съпруг, за да прекрати лавината от клюки по неин адрес и за да преодолее финансовите си затруднения. Без да губи и минутка ценно време, тя решава да си потърси богат съпруг. Постигането на нейната цел изисква не просто красота и финес, но и хитрост, чар и умението да заплита майсторски интриги.

Започни отново

Грета и Дан все още страдат по отминалата си слава. Той е бивша легенда от шоубизнеса, а тя е бивша рок звезда. Двамата се срещат в точния момент, когато и двамата имат нужда от ново начало. Те получават втори шанс да променят живота си.

Блу Валънтайн

Страстта между Дийн и Синди изпепеляваща. Такива силни емоции са присъщи само на хора, които наистина се обичат, но с течение на времето чувствата им са опорочени от разочарования и недоразумения. Връзката им започва да се разпада. Младата двойка трябва да вземе решение – да се откаже или да се бори за връзката си.

Плъзгащи се врати

Моментът, в който Хелън успява да хване влака, е нещо много повече от късмет. В паралелна реалност младата жена не успява да стигне навреме и вратите се затръшват под носа ѝ. Как ще се развие животът ѝ след тази уж незначителна разлика? Дали Хелън е взела правилното решение да бърза за влака? Филмът ни дава отговор със серия от заплетени събития.

Вече ми липсваш

През целия си живот Мили и Джес са били най-добри приятелки. Но сега, когато са малко над 40, връзката им ще бъде поставена на изпитание, когато Мили се разболява сериозно.

Наръчник за необвързани

Елис, която е уморена от връзката си, решава да напусне приятеля си и да се премести да живее с по-голямата си сестра Мег. На новото място намира нова работа и ново гадже – Робин. Елис се хвърля без задръжки в този нов, щур и пъстър живот, докато се опитва да проумее какво всъщност иска от живота си.

Пътят на промените

Франк и Ейприл винаги са вярвали, че тяхното семейство е по-различно от всички останали. Животът на обикновена двойка от средната класа просто не е за тях. Те решават да зарежат всичко и да се преместят в Париж. Но дали наистина са готови на тази крачка? И струва ли се да зарежеш познатото за едно несигурно бъдеще в чужда страна?

Дневникът на една тийнейджърка

Това е историята на тийнейджърка от Сан Франциско, която има връзка с приятеля на майка си. Сложен и тежък филм, който ще ти даде храна за размисъл.

Нищо общо

В началото на филма е показана любовта на главната героиня, Маги, към... обувките на сестра ѝ, Роуз. Маги постоянно си ги присвоява, докато един ден не решава, че те не са достатъчни и отмъква любимия на сестра си. След изневярата двете сестри поемат в различни посоки и нищо няма да е същото.