Поне веднъж годишно повечето от нас се сблъскват с едно трудно решение – кой туристически обект си струва да се посети. Ще ви улесним с 10 популярни туристически обекта, които си заслужават парите.
 
  1. Париж. Поглед от върха на Айфеловата кула, разходка по Шанз-Елизе, спускане с туристическо корабче по Сена… Давайки пари за тези и другите атракции на Париж, можете да те сигурни, че те ще ви отведат на незабравимо вълшебно пътешествие.



  2. Египетските пирамиди. Древните сгради, изградени от гигантски каменни блокове пазят тайните и духа на отдавна отминали времена, а великите императори спокойно спят вечния си сън в своите саркофази.



  3. Гръцкото крайбрежие - перфектно обслужване, горещ бял пясък, вечно греещо слънце и кристално море – всичко това няма как да не ви изкуши и определено си струва парите.



  4. Хималаите. Дори и да не тръгнете директно към връх Еверест, услужливото местно население ще ви помогне да изкачите някой поне 5000 метров връх и да видите Земята като на длан.



  5. Дубай. Богатото на нефт арабско емирство ще ви омае с лукса, богатството и колоритната си култура така, че няма да съжалявате дори и за един от похарчените там левове. 



  6. Лондон. Ако наистина искате да видите всички забележителности в света, столицата на Великобритания е добро начало с Биг Бен, Музея на Мадам Тюсо, „Лондонското Око“ и много други.



  7. Рио де Жанейро. Известният бразилски град ще ви покори с вечната си феерия от цветове, а също и с множеството забележителности, най-известната от които статуята на Христос Спасителя.



  8. Лас Вегас. Каквото стане във Вегас, си остава във Вегас. И има защо – безброй казина, вечен купон и липса на правила –  подходящо място за всеки, който иска да се почувства над закона.



  9. Сидни. Най-големият град в държавата континент определено има какво да покаже – като започнем с уникалната сграда на Операта и завършим с множеството музеи – така че със сигурност няма да скучаете.



  10. И за финал, едно българско място, което ще ви накара да се почувствате досущ като в скъп чужд курорт и ще ви се отблагодари подобаващо за всяка стотинка, която похарчите – Свети Влас. Черноморският курорт предлага луксозни хотели и ресторанти, чисти красиви плажове и множество незабравими изживявания! Изгодни оферти за Свети Влас може да намерите тук.