Някои двойки прекарват седмици и дори месеци без да са заедно. Без значение колко дълго ще сте разделени, ето какво да правите, за да се преборите със скуката, когато сте сами.

1. Планирайте вечер за приятелите

Може да прекарвате време с най-добрите си приятели, но това е моментът да обърнете внимание и на останалите. Организирайте парти.

2. Направете нещо за себе си

Така ще имате време да се концентрирате. Гледайте любимия си филм или правете нещо, което ще ви е от полза и ще ви направи щастливи.

3. Направете изненада на половинката си

Мечтае ли си половинката ви да направи нещо от дълго време? Ако е някакъв проект за дома, направете го вие и ги изненадайте с това, когато се върнат.

4. Отделете време за хобито си

Имате ли хоби, за което все не ви остава време? Това е моментът да се занимаете с него.

5. Намерете си ново хоби
Има ли нещо, което винаги сте смятали, че ще бъде забавно за правене? В зависимост от това колко време имате, предприемете нещо ново и напълно различно.

6. Правете неща, които половинката ви не обича да прави

Вероятно имате много общи неща с половинката си, но със сигурност има много такива, които не обичате да правите заедно. Когато нея или него го няма, направете всички тези неща. Гледайте различни филми и яжте различна храна.

7. Поработете допълнително

Няма лошо в това да изкарате допълнителни пари, докато половинката ви не е в града. Когато сте заедно, работата естествено трябва да е на второ място, но когато сте сами - нека бъде приоритет.

8. Планирайте специална среща за завръщането им

Докато сте разделени планирайте перфектната среща, която да си направите щом половинката ви се върне.

9. Направете нещо забавно с децата

Много двойки нямат много време, когато са заедно, защото трябва да се грижат за децата. Тези отговорности могат да бъдат стресиращи. Заведете децата в зоологическата градина и се забавлявайте.

10. Покажете на половинката си, че мислите за нея или него

Не забравяйте да демонстрирате колко много ви липсват. Изпращайте съобщения и правете видео разговори.


Неприятно е да сте разделени за някакъв период от време, но това не значи, че трябва да го изживявате тежко - напротив, забавлявайте се.