1. Имате обща цел

Негласно следвате обща цел и тя може да е всевъзможна - от това да направите света по-добро място за живеене, като използвате еко продукти, до това да направите себе си по-добри хора, четейки и коментирайки книги за личностно израстване и самопомощ.

2. Грижите се един за друг

Обичате да си помагате, да се обгрижвате, да си показвате колко много държите един на друг. Дали ще изразявате тази грижа с масаж на любимия човек след тежък ден в офиса, или завивайки го нощно време, няма значение. Важното е, че не се уморявате да показвате и доказвате чувствата си.

3. Бързо си прощавате

Не можете да си се сърдите дълго. И просто не искате. Егото ви лека-полека се учи да отстъпва и с това да дава все повече място на истинската, осъзната и осмислена любов.

4. Приемате и подкрепяте... странностите на другия

Приемате се такива, каквито сте. Не се опитвате да се променяте. Дори и най-странните неща в характера на другия будят усмивката ви и ви карат да осъзнавате, че се обичате точно заради, което сте. Такива, каквито сте.

5. Знаете как да избирате битките си

Не се опитвате на всяка цена да докажете правотата си. Не се опитвате да се наложите един над друг. Знаете, че понякога е по-важно да отстъпиш, макар да си прав, просто защото обичаш.

6. Знаете как да се грижите за щастието си - общото и индивидуалното

Знаете какво ще направи другия щастлив и се съобразявате с това. Но също така знаете какво ще направи и всеки от вас щастлив. И се съобразявате и с това. Не загърбвате себе си, но не поставяте и личното си щастие над общото. Намерили сте перфектния баланс.

7. Не ви притеснява това, че сте различни

Различни сте за много неща, но това не ви тревожи. Защото знаете, че за най-важните неща мислите еднакво. Усещате ти еднакво. Най-важните неща като това какво значи да обичаш, да даваш и да се посвещаваш... Да градиш бъдеще и да живееш пълноценно в настоящето. Да бъдеш себе си и част от цялото...

8. Благодарни сте, че се имате един друг...

Благодарни сте, че пътищата ви се преплетоха. И сляха... Благодарни сте, че сърцата ви туптят в общ ритъм... Благодарни сте, че сте ви има, че сте заедно, че дишате, обичате, мечтаете заедно. Че живеете заедно...

Вдъхновено от мрежата и живота