Да откриеш идеалната половинка за някои е просто магия, за други мисия невъзможна, за трети мит, в който не вярват. Истината е, че идеалния мъж съществува и той е някъде там, търсещ те точно така, както ти търсиш него.
Как да го разпознаеш?
Когато нещата помежду ви се случат, някак вътрешно просто ще знаеш, че той е човекът за теб. В този момент ще почувстваш тези 10 неща:

1. Ще си изумена, че той изобщо съществува

Всяка жена има в главата си образа на идеалния мъж. Как се държи, как изглежда, с какво се занимава. Когато откриеш този човек, няма да можеш да повярваш на очите си, че той наистина съществува и ти имаш щастието да го познаваш. Когато го срещнеш, всичко, което си знаела до сега за връзките ще ти се струва грешно и ще разбереш къде си бъркала до момента.

2. Ще се чувстваш напълно комфортно в собствената си кожа

Всеки има ужасни навици, които прави само и единствено в собствената си компания. Това е част от теб, но не би показала на чужди хора, за да не ги стреснеш. Нещата не стоят по същия начин с твоя единствен. Когато го срещнеш, ще се почувстваш напълно спокойна и свободна да му покажеш всеки свой недостатък, без значение дали става въпрос за досаден навик или част от тялото си, която не харесваш.

3. Той те привлича през цялото време

Когато откриеш мъжа, за когото трябва да се омъжиш, ще забележиш, че винаги, когато си в неговата компания, си леко възбудена. Той те привлича на всички нива и дори да няма тяло на гръцки бог, за теб е секси без значение дали го гледаш с домашни дрехи, с риза и сако или гол. Във всяко едно положение ще искаш да обвиеш ръцете си около него.

4. Чувстваш, че можете да се справите с всичко без да се карате

Отношенията ви се осланят на любов и уважение. Между вас няма място за скандали. Естествено, не винаги сте на едно мнение, но успявате да разрешите конфликтите като просто седнете да поговорите. Скандалите ще ви се струват като загуба на време и нерви. Драмите изобщо няма да имат място помежду ви.

5. Ще се почувстваш наистина обичана

Когато срещнеш мъжа, за когото трябва да се омъжиш, ще разбереш какво е някой наистина да те обича. Той ще харесва всяка част от теб, ще те обгрижва постоянно и ще иска да си винаги щастлива.

6. Малките му недостатъци ще ти се струват очарователни

Както ти имаш своите малки досадни навици, така и той. И докато с всички останали тези неща те дразнят, то с него не е така. Напротив, намираш малките му откачености за очарователни и сладки. С никой друг няма да правиш така, но понеже това е мъжа на живота ти, той е просто прекрасен.

7. Ще споделяте една визия за бъдещето

Щом стане въпрос за щастливи двойки, общата визия за бъдещето е нещото, което определя дали една връзка има потенциал или не. Когато откриеш мъжа на живота си, ще разбереш, че плановете и целите за бъдещето ви, мнението ви за брака и семейството са едни и същи. Това ще те изпълни с надежда, щастие и нетърпение това бъдеще да се случи по-бързо.

8. Ще почувстваш, че връзката ви е специална

Щом откриеш мъжа на живота си, ще разбереш защо с останалите не се е получило. Ще почувстваш, че връзката ви е различна от всичко, което си правила до сега. Ще се радваш на това различие, защото ще ти се струва по-правилно от всичко до момента.

9. Ще чувстваш, че можеш да говориш с него за всичко

Казват, че любовта и приятелството вървят ръка за ръка. Ще разбереш това в пълния му смисъл, когато откриеш мъжа, за когото трябва да се омъжиш. Той много бързо ще се превърне в най-добрия ти приятел и спокойно ще можеш да споделиш с него всичко. Ще говорите на всякакви теми и няма да се притесняваш спокойно да споделяш мнението си.

 10. Ще чувстваш, че всичко си идва на мястото

Когато откриеш човека, с когото искаш да прекараш остатъка от живота си, сякаш всичко ще си дойде на мястото. Нещата ще се случват точно така, както трябва, ще се почувстваш спокойна, сигурна и влюбена едновременно. Естествено, всяка връзка има своите проблеми, но тази просто ще ти се струва идеална, въпреки тях.